empty space

srijeda, 23.07.2008.

kamen

note: ovoga puta... post je u obliku jednostranog stripa. oni kojima se to ne sviđa, dolje je standardni tekst. da, tekst sam našao u ladici kada sam čistio. pa odlučih nacrtati priču... marekerom i malo u photoshopu, jednostavno! i još nešto, loše se vidi na manjim rezolucijama... pozdrav svima =)



Postoji to polje. I kamen u sredini, dosta velik i ponosan. Riječi na kamenu stoje tamo dugo. Oko polja je šuma, živahna i glasna. Oko šume je ostatak svijeta, u raspadu i potrazi.
Priznajem ti, ja kao običan čovjek, više se ne znam vratiti do tog polja. Ne znam put do riječi na kamenu: „volim te“.Neka svi znaju. Napisao sam riječi davno, ne sjećam se više kako je to, koji je to osjećaj. Od tada je prošlo puno, ratovi i uništenja. Novi ljudi i stari odlasci. Priča neispričana i nedovršene misli.
Nije bio gubitak vremena - rekao bih ti to kada bi te našao sada. Kada bih te našao sada, zajedno bi potražili put do tog polja. Gdje je još uvijek mirno, gdje srce smije kucati i misli smijiu biti čiste. Pokazao bih ti kamen, visok u svom ponosu, malen u očima ostatka svijeta. I rekao bih ti... te riječi su tu za tebe. Još jednom, i jednom zauvijek.
Znaš... negdje na ovom svijetu postoji vesela i čista šuma. U sredini šume se nalazi polje, prostrano i iskreno u svojoj namjeri. I tamo je kamen, neograničeno velik - taman da stanu najveće rječi na svijetu na njega. Piše da te volim, piše tako da svi znaju! Možda ćemo jednom zajedno otići tamo?
- 21:20 - Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>